Me & Shaklee-Part 1

Aku mula kenal Shaklee masa mula2 join Susuibu.com tahun 2007. Masa tu baru nak berjinak2 ngan BF..Sambil berpantang lahirkan Faiz...byk masa aku habiskan depan lappy...study mcm mana nak handle & storage EBM,pasal pam, etc...Nasib baik tak terlalu lewat.Masa tu lah baru nak beli pam,beli peti ais..Kalau diingat2...syukur sgtlah bersuamikan En. Idros yg sentiasa menyokong tindakan isterinya ni!hehehe. Masa tu MLO pun takde kedai lg..abg sayang tu lah pi rumah Kak Rita MLO ambil pam..bibik Kak Rita yg layan..superb!

Balik ker Shaklee... masa dok melepak kat forum tu lah..aku perasan ada sorang forumer aka Kak N ni selalulah suggest Shaklee kat ibu2 yg bermasalah pasal supply BM ni..aku xdelah amik tahu sgt pasal stok aku yg melimpah ruah tak muat peti ais tu!Sombongnya aku waktu tu...Belek2 blog Kak N..terdetik jugak..bagus gak supplement ni..tp..mahal nyer..so..abaikan ajer lah :))

Dua thn lepas tu, Faiz dah umur 2thn..aku pun dah mula sambung belajar..menguruskan diri sendiri,En. Idros & dua bdk2 tu amatlah meletihkan..balik keje jer terlungkup..aku mulalah google sana google sini...terjumpa semula Kak N...Ehhh!!Skrg Shaklee ada trial pack lah..RM80 paling cikai..pikir2 lagi tu..umo dah 30..makan tak tentu arah..tulang pun makin reput!hehehe..mungkin ni lah masanya..aku kena start makan suplement..

Aku pun belilah basic set tu..RM80..jujurnya..tak adalah selepuk gitu kesannya...tp..itukan lebih baik drp langsung tak consume apa2!hehehe..aku pun tak lah makan tiap2 hari ON & OFF..al maklumlah harganya agaklah mahal banding ngan gaji aku tu..yg aku perasan..mata segar sikit masa bgn pagi..xdelah terpisat2 sgt..

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. Jangan tunggu lagi!!

Labels: , ,