Siaran Tergendala Sebentar

Aduhaiiiii...lamanya tak bersiaran..ada kawan cakap..blog yang tak ber'update' ni mcm radio yang tak berbunyi! Thanx Kak N...barulah saya teringat balik kat laman sesawang ni..Selama ni bukannya tak ingat..selalu singgah tapi tak sempat nak bertegur sapa!hehehe....

Sebelum terlambat..Salam Ramadhan untuk semua...Kita dah masuk ke suku terakhir Ramadhan 1432H ni..moga2 amalan makin bertambah dan tidak sia-sialah hendaknya bulan ini berlalu begitu sahaja..InsyaAllah..saya sendiri pun masih tercari masa untuk bersama semua..Semua orang ada 24jam...so..malulah kalau kita asyik merungut tak cukup masa sedangkan orang lain memanfaatkan masa seoptimumnya..

Demi Masa!
Sesungguhnya manusia di dalam kerugian.
Kecuali mereka yang beriman, beramal soleh dan berpesan-pesan dengan kebenaran serta berwasiat dengan kesabaran.

Ingatan untuk diri sendiri dan kawan-kawan..Tak dapatlah nak berceloteh panjang sebab sekarang ni office hour.InsyaAllah bertemu di lain kali..Jaga kesihatan & doa selalu moga Allah kurniakan nikmatnya pada kita semua...aminnn

Oh ya..pada yang masih tercari-cari lagi persiapan raya untuk anak2...bolehlah jenguk2 di rumah anak sulung  saya..Kot2 ada yg berkenan...

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. Jangan tunggu lagi!!

Labels: