Set Penyusuan Shaklee : Mana satu yang sesuai untuk anda?


Terdapat tiga pilihan untuk set penyusuan :1. Set B 

Set ini sesuai untuk ibu yang tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susuibu dengan zat dan nutrisi semata-mata.

Apa yang ada dalam set B ?2. Set E

 Set ini sesuai untuk ibu yang mempunyai kekangan untuk melengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D.

Set E ialah set B ditambah dengan ostematrix.

Siapa yang perlu set ini?

Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set ini membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil. Walaubagaimanapun, set B + ESP juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat serta bayi mudah lapar.

3. Set 3M
Set ini mengandungi Set B , ESP dan Ostematrix.


Siapa yang perlu amik set ini?

Set ini digalakkan kepada:


Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.

. 
Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 

FREE consultation... Jangan tunggu lagi!!

Labels: