Pro Sante Shaklee

Bila memperkatakan tentang shaklee,pasti cerita Izan lebih kepada produk2 suplemennya.
Sebenarnya, Shaklee mempunyai dua kategori produk iaitu 
Pro Sante Shaklee adalah antara produk yang semakin menambat hati ramai pengguna Shaklee. Bagi mereka yang mengalami masalah kulit kepala bersisik,kelemumur dan keguguran rambut yang melampau..
Pro sante lah jawapannya. Selain mengambil Vitalea, B complex, zinc dan ESP kita boleh usaha menggunakan kaedah luaran juga. 


Antara yang saya biasa cadangkan adalah :

1.Revitalizing Syampoo
2.Lightweight Conditioner

3.Nourishing Scalp Treatment

Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSanté ialah Nourishing Scalp Treatment. Ia mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif kami yang paling tinggi. Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
Perbezaan Shaklee
ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease 

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation... Jangan tunggu lagi!!

Labels: , ,