Shaklee Bersama Puspanita

Alhamdulillah...gembira rasanya bila dapat berkongsi cerita Shaklee bersama semua. Minggu lepas, Izan ada menyertai gerai jualan sempena Mesyuarat Agung Tahunan Puspanita di tempat kerja. Izan berkongsi gerai dengan owner chomeycheeky.blogspot.com.

Asalnya, Izan lebih fokus kepada Sesi Berkenalan dengan Shaklee. Shaklee ni dah lebih 50tahun di pasaran. Tapi,masih ramai yang tak sedar tentang kewujudannya. Kalau ada yang sedar pun, masing2 tak tau ke mana nak cari kat mana. Shaklee ni tak ada pejabat stokis macam kebanyakan produk kesihatan lain. Kalau ada yang pergi melawat, boleh ke cawangan Shaklee yang berdekatan. Hubungi Izan sebelum pergi untuk dapatkan harga & konsultasi istimewa.
En. suami tengah tolong 'cop'
Malam sebelum tu,Izan hanya sempat tidur tak sampai 1jam pun. Sebelum tu, En. suami pun ada tolong 'cop' nama kat pamplet. Love him..very supportive  husband!Waktu semua enak dilamun mimpi, Izan sibuk prepare segala pamplet,sign note, display sample dan macam2 lagilah. Maklumlah,Shaklee ni part time..So, tak banyak masa boleh diluangkan bila dah sibuk dengan hal kerja & rumah.
Get details for the best suggestion
Sambutan yang diterima sangatlah menggalakkan. Sesi Berkenalan yang dirancang bertukar menjadi Sesi Jejak Kasih. Macam yg Izan kata tadi, ramai juga yang mengenali Shaklee tapi tak tau nak cari di mana.
Kat sini, Izan ada kongsikan bersama-sama gambar yg En. suami tolong ambil. Tak sedar bila masa dia buat kerja2 ni. Bila bercerita tentang suplemen dan Shaklee...saya memang selalu lupa diri kejap!hihihi. Terima kasih atas sokongan semua.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease  

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. FREE consultation... Jangan tunggu lagi!!

Labels: ,