Euphoria Group Seminar

Alhamdulillah..dah sampai ke bulan Jun..maknanya dah setengah tahun mengadap 2012.
Sekejap jer kan..masa tak menunggu kita.Kita yang selalu ditinggalkan masa.
Tak sabar rasanya nak ke Euphoria Group Seminar esok. Euphoria adalah group online biz Shaklee Izan. Ahli kami datang dari serata Malaysia. Upline aka 'mak' Izan pun menetap kat Miri, Sarawak. Adik beradik sepupu sepapat merata seluruh dunia. Walaupun namanya seminar tapi bagi Izan lebih pada gathering kami 'sekeluarga'.
Kali pertama dan terakhir Izan join seminar bulan Oktober 2011. Seminar kami santai jer. Boleh bawa anak, suami & keluarga. Prinsip kami, sibuk macam mana pun bisnes..keluarga adalah keutamaan. Tak guna duit melambak kalau anak selalu ditinggalkan..suami selalu diabaikan. Kita cari duit lebih pun keluarga juga kan.
Euphoria Seminar Okt 2011
Kalau berminat nak join group kami, boleh hubungi Izan. Info produk, biz guide dan pemantapan rohani semuanya dikongsi atas talian.Indahnya bersama Euphoria Group. Anda yang tentukan apa yang mahu. Tiada paksaan nak kejar sale,nak attend macam2 seminar. Tak perlu kejar customer.
Amalkan Shaklee dan kongsikan manfaat yang anda perolehi.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
FREE consultation... Jangan tunggu lagi!!

Labels: