Nutriferon untuk immune booster

IPU Index 19 June 2012
Alhamdulillah, nampaknya IPU index di seluruh Malaysia kebanyakannya di tahap sederhana hari ni. Dalam keadaan berjerebu ni, nak keluar rumah pun tak selamat. Terasa terik mentari, ditambah pula dengan udara yang tercemar. Memang sangat menggalakkan segala penyakit datang bertandang.

Tekak saya ni pun dah mula rasa perit2 sikit,so,pagi ni telan 1 sachet nutriferon
Kenapa? nak boost immune..
Hopefully tak lah sampai selsema & demam plak nanti,
Hadif pun boleh kongsi manfaatnya sebab  bf baby juga akan dapat apa yg ibu dia makan..insyaAllah :)


Jom kita berkenalan dengan nutriferon dulu.

Apa itu  nutriferon ?
NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.

Siapa yang mememuinya ?
Bagaimana ia bertindak ?
Nutriferon bekerja dalam dua cara:
Perlu ke saya ambil setiap hari ?
Nutriferon boleh dimakan begitu saja atau dicampur dalam minuman kegemaran anda kecuali kopi dan teh Mudah kan ?
Kalau dulu,kita selalu bawa ubat penahan sakit sebagai bekalan kecemasan,apa kata berubah kepada nutriferon. Terdapat dalam bentuk sachet, so mudah untuk dibawa ke mana sahaja !

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease  

Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. FREE consultation... Jangan tunggu lagi!!

Labels: , ,