Set Kasih Sayang



Teringat pula kisah dulu-dulu. 10 tahun lepas kan tengah musim filem-filem pendek dibuat ala2 tekemovie dalam bentuk CD. Time ni org tak minat sangat tengok filem kat pawagam. Ramai yang beli CD & tengok kat umah jer. Salah satu cerita yg Izan suka "Siapa tak sayang bini?'. Tapi, ingat2 lupa ceritanya. Tang badul jadi hero tu jer ingat.

Wahhhh...jauh melencong plak. Sebenarnya nak cerita pasal Set Kasih Sayang. Set Kasih Sayang ni khas untuk suami isteri yang saling menyayangi. Macam saya dgn Encik I!hihihi

Set ni boleh dikongsi bersama-sama. Vitamin E dan Alfalfa adalah antara suplemen yang amat penting untuk mengikat kasih suami isteri. Lebih-lebih lagi bila usia perkahwinan semain bertambah. Masing2 kekadang lupa nak melihat diri dan pasangan. Banyak masa ditumpukan pada anak2 yang sedang masa. Tak salah, tapi sedarkah kita suatu hari nanti suami atau isteri inilah yang akan terus bersama kita ke akhir usia ?

Wahhhh...mula melencong lagi. Sebelum terlajak, mari kita tengok kepentingan vitamin E dan alfalfa dalam hubungan suami isteri.
Ini pula fakta yang Izan ambil dari blog blog Aula
Apa lagi ? Marilah kita berkasih sayang :)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

 Ingin mencuba produk Shaklee? Email izan di i_izan@yahoo.com atau sms 012-2767170. 
 FREE consultation... Jangan tunggu lagi!!

Labels: , ,