Tambah Berat Badan dengan Shaklee

Asyik cerita pasal nak kurus je..
Abis..kami yang memang kurus kering ni macam mana
Nak juga merasa ada isi. Ini lah luahan yang biasa izan dengar daripada mereka yang berbadan 'kurus kering". Pada izan, tak jadi masalah jika kita kurus tapi badan sihat, aktif serta tidak mempunyai sebarang masalah kesihatan.

Yang jadi masalah bila kurus...lemah...tak bermaya...kejap2 sakit
Yang ini kena buat sesuatu !
Apa faktor yang menyebabkan seseorang itu kurus?
Bagi yang memiliki tubuh kurus atau BMI di bawah normal, ada beberapa cara sihat yang boleh dilakukan untuk menaikkan berat badan,iaitu:
1. Makan makanan yang mengandung kalori, vitamin dan mineral tinggi.
2. makan dengan keseimbangan yang tepat, nisbah yang disarankan adalah 60-70 peratus karbohidrat, 10-15 peratus protein dan sejumlah kecil lemak.


Pengambilan suplemen membantu melengkapkan keperluan tubuh badan serta meningkatkan kembali fungsi sistem yang terganggu.





Bagaimana ketiga-tiga produk ini menambat berat badan anda ?

Meal Shakes

Vitalea
B complex
Jom dapatkan berat badan yang ideal melalui pemakanan dan cara hidup yang sihat !

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
 ID shaklee: 852405 
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Poslaju,Gdex dan Citylink, 
COD/Self Pick-up istimewa untuk anda yang berada berhampiran Bandar Baru Bangi,Sungai Merab,Bandar Baru Salak Tinggi,Kota Warisan,Jenderam,Dengkil, Putrajaya,KLIA, Nilai dan Sepang

Labels: , , ,