Orang kata saya 'Superwoman'

Macam mana nak mula ya..lama sudah tak update blog ni. Alhamdulillah, semalam last paper Izan untuk mid term USM tahun ni. Target ada 2 tahun lagi untuk tamatkan pengajiaan. Dalam sebulan ni memang agak jarang update blog dan FB. Banyak masa dihabiskan untuk menyiapkan tugasan di tempat kerja sebelum 'cuti panjang' di USM.

Posing dulu sebelum buat lab
Bagi yang tak tau, Izan ni kerja makan gaji dengan kerajaan..gred 17 sahaja. Sambil2 tu buat biz Shaklee dan sambung belajar secara part time di USM. Ada kawan2 kata saya 'superwoman' tapi tidaklah begitu sebenarnya.
Cuti2 Langkawi 2013 hasil tabungan bonus Shaklee

Saya agak beruntung kerana dikelilingi rakan2 dan keluarga yang sentiasa menyokong setiap apa yang saya buat. Bayangkan selama 3 minggu saya tinggalkan keluarga untuk kursus intensif di Penang, suami yang uruskan semua. Daripada makan, pakai anak dan segala2 nya suami yang uruskan. Urusan COD Shaklee di kawasan rumah dan tempat kerja pun suami buat.
Ini kawan2 di unit saya, ada yang tak ada dalam gambar

Pegawai atasan pula sangat memahami, tak pernah sekali pun dia call tanya pasal kerja masa saya di USM. Saya sendiri...sehabis daya cuba menyiapkan kerja2 yang tak pernah habis sebelum datang ke USM. Takut nanti akan menyusahkan kawan2 yang banyak membantu selama ini. Sekurang2nya janganlah pemergian saya jadi bebanan pada mereka. Sikit2 tak pe kan!hihihi
Group sharing Hikmah, Lovelies & Muslimah
Biz Shaklee pula sangat mudah. Semua urusan di hujung jari, Daripada konsultasi, order hinggalah penghantaran. Sebab tu saya masih bertahan walaupun telah hampir 3tahun dalam biz ini. Daripada makan sendiri...beli untuk kawan2 hinggalah kepada biz online dan offline yang lebih serius. Rezeki sentiasa ada walaupun dah bertingkek2 pengedar di Malaysia ni
group seminar euphoria..yang ni gambar lama, tak jumpa yang baru

Saya juga sedang membina empayar Shaklee sendiri bersama2 rakan di kumpulan kecil kami "Hikmah'.
Alhamdulillah, group semakin berkembang dan kami sentiasa mengalu2kan lebih ramai lagi menyertai kami.Tak perlu menghadiri kelas yang berkala. Sesekali bila kita buat seminar bolehlah join untuk refresh dan kongsi cerita mereka yang dah berjaya. Kita pun lebih semangat nak usaha...takkan nak tengok orang saja berjaya kan ?

Sokongan berterusan sentiasa on line...tak kira lah sms/whatsapp atau FB..24 jam siang malam pagi petang. Ambillah peluang ni..dulu saya pun tak sangka boleh terjebak..Alhamdulillah terjebak yang berfaedah..hidup untuk memberi menerima dan berkongsi. Seronok tau !

ok..sambung lain lain...cau cin cau

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Email : i_izan@yahoo.com 
Sms/whatsapp : 012-2767170. 
ID shaklee: 852405

Labels: , , ,