Salam Aidil Fitri daripada DiariSihat.com


Alhamdulillah,hari ni hari ke 5 Syawal disambut di Malaysia. Meriahnya raya kat Malaysia ni, sebulan puasa sebulan juga rayanya.

Tahun ni giliran kami beraya di Batu Kurau,Perak. Raya kedua baru bergerak ke Batu Pahat,Johor.

Penat tak penat kita redah je !
Performance Drink dan Cinch Tea kan ada 

"تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّ وَ مِنْكُمْ
"Taqabballallahu minna wa minkum".
Maaf Zahir Batin daripada kami sekeluarga

Sambil itu, jangan lupa panjatkan doa pada saudara2 kita yang dalam kesengsaraan terutama sekali mereka yang berada di Palestin, moga Allah sentiasa melindungi mereka dari segala kekejaman dunia.

Tak lupa juga salam takziah kepada ahli kelurga MH17 dan MH370, moga mereka diberi kekuatan menghadapi segala ujian Allah ini....Amin ya rabbal alamin

Ingin mencuba produk Shaklee? 
Nak join biz Shaklee ? 
Sms/whatsapp/call : izan 012-2767170 
Email : diarisihat@gmail.com